fredag den 30. juni 2017

Farvel Bornholm - dag 13 - 0 km - 350 km

I går aftes kom det så - regn og torden! Og det var egentlig rart at være under tag i klubhuset og kigge ud.

I dag er der blevet pakket sammen, provianteret gulerødder, testet korteste gårute til færgen - ikke helt uvæsentligt når der er lidt mere end en dametaske at bære på.

Per var forbi og ordne sin kajak. Han er havvant gennem et helt liv, har prøvet lidt af hvert og vi fik en god snak om ture og andet godt. Han fortalte bla om, da en bølge på en tur pludselig rejste sig og sendte ham og kajak i flikflak - hver for sig. Det var tæt på en havn, og de andre gik ind - bortset fra Bente som kom hen og spurgte, om han ville have en hånd! Han var ok og kom i land - men manglede sin yndlingskasket...så den roede Bente ud og fik med ind. De er nogen seje nogen!

Senere kiggede Bente forbi og sagde hej og farvel. Det har været godt og inspirerende at møde dem!

Vi trillede ned mod færgen - trække Mille 50 m, bære taskerne 50 m osv. Det er ret meditativt. Vi var der i god tid og oplevede lastbiler, der drøner ombord og truckere, der henter hængere og jonglerer med de store køretøjer, så det er en fest!
Personalet var super søde, og en af dem, Niklas, tog et par tasker over skulderen, nu han alligevel skulle samme vej. Ombord fik vi anvist en plads ude i siden bag en hænger - der er højt til loftet som en balsal. Jeg fik tøjret Mille og blev fulgt til nærmeste elevator - tror det var fint ikke at færdes alene lige der i truckernes legeland. Tak for hjælpen til allesammen!

Planen var at sove i Køge og ro lørdag - men lørdag eftermiddag er der Powerboat race i Tuborg Havn - 60 store muskelbåde (tak for info Henrik) .... og jeg vil gerne være væk inden. Det var en god anbefaling at booke en køje - og jeg har hele rummet for mig selv med dyne og badeværelse og udsigt til tæt tåge. Jeg prøver at sove, og hvis vejret holder, så er plan A at ro, når vi lander i Køge. Vandstanden nord og syd for Kbh er, så vandet burde løbe nord gennem sluserne. Så om alt går vel, og planerne holder, så lander vi engang lørdag hjemme i klubben. Man har lov at håbe :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar