onsdag den 21. juni 2017

Udlængselskøer - dag 4 - 35 km - 179 km

Vi kan se over til Bornholm!!! Det er lidt vildt.

Det har været en virkelig smuk dag. Overskriften var at komme forbi Sandhammeren og i læ inden vinden røg over 10 m/s fra vest - og så ellers bare at nyde den smukke natur.

Først stak vi direkte mod Ystads indsejling. Da vi nærmede os så vi BornholmerFærgen i horisonten. Mille hoppede lidt og husker den godt fra sidste år, hvor vi sammen med Gaia og Papasan tog den for at komme til Gudhjem og ro ud og røre Danmarks østligste punkt Østerskær ved Christiansø. Den har virkelig fart på - næsten så man føler, den står på to hjul i svinget, og den var i havn i god tid, inden vi kom. Og så var det bare om at komme af sted, inden den eller en anden af de tre store liners i havnen fandt på at stikke ud.
Undervejs fik vi set det lokale tog - jamen altså!! Det er så fint og knaldlilla så det kunne bruges til en Princetour!

Vi strøg kurs 90 over næste bugt til skydeområdet, hvor de holder ferie (tak for info Henrik)! Det er et smukt område med høje græsklædte skrænter og blomsterhav i gult, lilla og rødt. På toppen af en af skrænterne stod fire køer og skuede ud over havet - længe. Gad vide om de kan have udlængsel. De fulgte længe Mille og mig med øjnene.

Vi begyndte at runde Sandhammaren ca halvtolv. Hele vejen rundt mærkede vi at vind og bølger bag os tog til og havde svært ved at slippe os - krydret med at jeg tror der indimellem kom bølgesæt fra de store skibes kølvand. Men til sidst kom vi helt rundt og vandet lagde sig og vi har sneget os ind i Mälarhusens strandbad hvor vinden nu er begyndt at lægge sig så teltet kan komme op. Camp på sand er ikke det fedeste - men det hører med.

Vi kan se Bornholm - og hvis vejrudsigten holder så står vi op i nat kl to og stikker af sted mellem fire og halvfem. Det ku være så fedt at komme derover - men vejrudsigten blir tjekket nogen gange inden.
Håber næste blog kommer fra solskinsøen :-)

1 kommentar:

  1. Det ser så fint ud i morgen tidlig - håber det lykkes og bliver en dejlig tur!

    SvarSlet