mandag den 19. juni 2017

En kort en lang - dag 2 - 45 km - 89 km

Vi elsker broer og har været under to i dag. Den lille over Falsterbokanalen og den store over Øresund. Den sidste kan man i klart vejr se når vi er på de hjemlige ture - og den er så flot!!

Vågnede tidligt, nød en stille langsom morgen og var på vandet lidt over 7. Det har blæst en smule i hovedet hele dagen, men ikke noget vildt. Kroppen har det stort set ok - lige en smule i venstre arm - man blir på langtur som regel mindet om at passe på sig selv.

Vi nærmede os Malmö - og turning torso. Er du vimmer!!! Den er mega flot, og har 40 etager mere end de andre almindelig højhuse. Der må være en vild udsigt!

Lige før Øresundsbroen var vi i land til lidt frokost et sted med en masse hyggelige havhuse og antydningen af sydhavnsOlsenbandenstemning. Ret hyggeligt. Og så gik det ellers sydpå mens vi sang Chaplins "smile". Interessant tanke hvis man virkelig levede efter den....tror ikke jeg altid ville være god til det, men vil gerne prøve. Melodien er så venlig og nænsom og ord og toner hører lissom sammen. Prøvede den lige på "det dufter lysegrønt af græs" som ellers er smuk og går til lidt af hvert - men nej!

Landskabet ligner lidt noget fladt Danmark. Køge bugt eller Bøgestrømmen. Det er jo også liiiige ovre på den anden side.

Vi kom til Falsterbokanalen som Papasan Henrik sneg sig igennem på sin tur for 4 år siden. Den er fuld af skilte og info. Sommeråbningstiderne er en gang i timen fra 6-22. Meeeeeen hvis ikke man stikker, så dybt i vandet så kan man godt kravle over undervandsafspærringen. Vi gjorde det og overvejede om nogen ville standse os, men nix, det gik fint. Lige efter kanalen ligger et naturreservat med op imod 100 små hyggelige havhuse og mange mennesker, der hygger og spiser og leger. Man må ikke campere, men vi fandt et sted mellem træerne lige udenfor skiltet og forresten også tæt på et toilet! Det er ikke så ringe!!

I morgen ligger vi i medvind og læ når vi går vestpå. Nu står den på mad og Mille skal kløes lidt bag øret. Hun er stadig den bedste kajak i verden og hun er fantastisk at dele sånen tur med!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar